Subota, 23/07 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
23/07Malme vs SirijusDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/07/2022 16:28
Šampion Švedske ima pred sobom revanš protiv Žalgirisa, i sigurno je da mu duel sa Sirijusom nije u centru pažnje. Utakmica se igra u subotu u 15 časova.
Malme

Taman su fudbaleri Malmea ušli u pravu frmu u Alesvenska ligi, vezali nekoliko pobeda, kad je u utorak stigao neprijatan poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona i to od Žalgirisa u Litvaniji. Minimalan poraz nije nešto što Malme ne može da nadokandi u revanšu koji je na programu već kroz par dana, ali bi stvari lako mogle da krenu u pogrešnom smeru i tako upropaste sezonu aktuelnom šampionu Švedske. Malme je prošle godine bio prijatno iznenađenje kvalifikacija, igrali su i grupnu fazu Lige šampiona, a eliminacija Žalgirisa obezbedila bi im nastup u Evropi bar do Nove godine. Što se prvenstva tiče vremena ima za ispravljanje grešaka, a Malme je trenutno na 5. mestu sa četiri boda amnje i utakmicom više od vodećeg Hekena.

Sirijus

Gosri su prethodnu sezonu završili na 11. mestu, a i sada se kreću tu negde oko zlatne sredine. Trenutno su osmi, što je sasvim zadovoljavajući plasman za tim Sirijusa. Sada su u dobrom momentumu, u prethodna tri kola uzeli su sedam bodova, slavili su protiv Norčepinga na strani i Degerforsa na svom terenu, a uzeli su bod na gostovanju u Kalmaru. Sirijus nekako igra bolje u gostima u poslednje vreme. Na prethodnih pet gostovanja izgubili su samo jednom, i to u goleadi od lidera Hekena 4:3. Pored Norčepinga pobedili su i Varbergs na strani, i to su im, za sada, jedine dve pobede u gostima. Tradicija nije na njihovoj strani, nikada do sada nisu slavili protiv Malmea.

Predlog

Malme je u sitiaciji da ne sme da dopusti kiks u ovom meču jer se može dogoditi da im rivali umaknu na još veću udaljenost i tako odbranu titule, koju su osvajali dve prethodne sezone, učine dodatno težom. S druge strane njih očekuje mnogo važniji meč sa Litvancima već u sredu, a tu nikakvog kiksa ne sme da bude, ili će san o novom plasmanu u grupe Lige šampiona biti veća sada raspršen. Da nema tog meča jedinica bi bila više nego izvesna, a mi se zbog svega odlučujemo za golove i verujemo da će ih biti na obe strane. Za GG u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.