Petak, 22/07 - Fudbal, Bugarska, A PFG
22/07CSKA 1948 Sofia vs Ludogorec1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
21/07/2022 21:02
Posle duže vremena za vas smo analilzirali jedan meč bugarskog fudbala, a ovog puta je u pitanju susret između CSKA 1948 i Ludogoreca. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
CSKA 1948

Fudbaleri CSKA 1948 su prošle sezone ostvarili svoj primarni cilj, a to je naravno opstanak u društvu najboljih.
Ipak, utisak je da novoformirani klub ima nešto veće ambicije ove sezone, što nam možda najbolje potvrđuju i partije u prva dva kola.
U prvom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Levskog, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
U prošlom kolu je CSKA 1948 remizirao na gostovanju kod Pirina, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Ludogorec

Ludogorec je apsolutni vladar bugarskog fudbala u poslednjih nekoliko godina, a očekivano je popularna "luda šuma" došla do šampionske titule i prošle sezone.
Što se tiče novog šampionata, nakon dva odigrana kola Ludogorec drži suvereno prvo mesto na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Septembrija iz Sofije kada je bilo 0:3, dok je u prošlom kolu "luda šuma" očekivano slavila na domaćem terenu protiv Lokomotive iz Plovdiva kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako CSKA 1948 igra sjajno na startu sezone, mišljenja smo da će ipak duel sa Ludogorecom biti preveliki zalogaj pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.