Petak, 22/07 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
22/07Zenit vs Krylya SovetovUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
21/07/2022 21:27
Ruska Premijer liga ove sezone ne donosi prohodnost u evropska takmičenja ali nema nikakve sumnje da nas i ovog puta očekuje veoma zanimljivo prvenstvo. Za vas smo ovog puta pripremili duel između aktuelnog šampiona Zenita i Krile Sovjetova, a taj meč je zakazan za 19 časova.
Zenit

Fudbaleri Zenita su i prošle sezone bez većih problema došli do titule šampiona Rusije, međutim zbog opšte poznate situacije to nije nagrađeno plasmanom u Ligu šampiona.
Svakako da je i ovog puta tim iz Sankt Peterburga glavni favorit za naslov prvaka Rusije, a zanimljivo je da je u prvom kolu aktuelni šampion samo remizirao na gostovanju kod Himkija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Ipak, poznato je koliko dobro Zenit igra na svom terenu pa je utisak da se Samari crno piše.

Krila Sovjetov

Što se tiče Samare, ova ekipa je prošlu sezonu završila na sredini tabele, preciznije na osmoj poziciji, a ono što je svakako najvažnije je da je ovaj tim izborio opstanak u društvu najboljih, što će bez ikakve sumnje biti primarni cilj i ovog puta.
Ako se po jutru dan poznaje, utisak je da će ovo biti jedna veoma lepa sezona za fudbalere Samare, koji su u prvom kolu odigrali jedan odličan meč i slavili na gostovanju kod Orenburga.
Na tom susretu smo videli čak šest golova, a krajnji rezultat je bio 2:4.

Naš predlog

Sve osim pobede Zenita bi bila prava senzacija, a pored toga mišljenja smo će nam ovaj meč doneti dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.