Ponedeljak, 25/07 - Fudbal, Norveška, 1st Division
25/07KFUM vs RanheimUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
22/07/2022 16:30
Gosti su tim koji želi plasman u norvešku elitu, dok domaći pikiraju ulazak u Plej-of. Meč 16. kola igra se u ponedeljak u 18 časova.
KFUM Oslo

Za sada je sezona sasvim zadovoljavajuća za ekipu iz Osla, mada su tik ispod crte koja deli timove koji će igrati u Plej-ofu od onih u sredini tabele. Dakle, KFUM je na sedmoj poziciji, ali sa istim brojem bodova kao i šestoplasirani Sogndal. U dva prethodna kola uzeli su samo bod, prvo su na svom terenu poraženi minimalnim rezultatom od Starta, da bi onda igrali 2:2 sa Stabekom na strani. U te dve utakmice preslikalo se sve ono što su radili od starta sezone. Bolje partije pružaju na strani, doneli su 14 bodova sa gostovanja, dok su na svom terenu osvojili 11. Još jedna karakteristika utakmica u kojima je jedan od timova KFUM je veliki broj golova, prosek je mnogo veći od tri.

Ranhajm

Gosti su trenutno treći, a želja im je da makar napreduju jedno mesto i tako izbore direktan uazak u prvu ligu. Ranhajm ima isti broj bodova kao i drugoplasirani Stabek, ali i kao Sandnes koji je četvrti. Pošto je Bran gotovo nedostižan na liderskoj poziciji, jasno je da će se najveća borba voditi za drugo mesto i odlazak u elitu. Moraće Ranhajm da igra mnogo bolje nego u dva prethodna kola u kojima je uzeo samo jedan bod. Posle poraza od Sandnesa usledio je remi protiv Sogndala. Na te dve utakmice primili su čak šest golova. Ranhajm je osvojio identičan broj bodova na utakmicama kući i na strani, po 14.

Predlog

U prvom delu sezone Ranhajm je ubedljivo slavio protiv KFUMA sa 4:1. Ta utakmica je odigrana u okviru 11. kola, krajem juna, a tu se jasno videla razlika u kvalitetu. Sada je i KFUM u dobroj formi, i neće biti lako Ranhajmu na ovom gostovanju. Zato ćemo izostaviti konačan rezultat i odigrati na golove. Za 3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.