Subota, 23/07 - Fudbal, Norveška, Elitserija
23/07Rozenborg vs TromseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
23/07/2022 07:41
Norveško prvenstvo odavno nije bilo ovako zanimljivo, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rozenborga i Tromza. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Rozenborg

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, fudbaleri Rozenborga polako ali sigurno pružaju sve bolje partije, a najbolji pokazatelj za to je podatak da ova ekipa na četiri poslednja susreta nije doživela niti jedan poraz.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Norveške nalazi na petom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Rozenborg mimo svih očekivanja odigrao samo nerešeno na gostovanju kod Alesunda, a taj susret je završen rezultatom 0:0.

Tromze

Što se tiče Tromzea, ovaj tim se u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabelu, a opšte poznato je da ta pozicija kada je u pitanju norveški šampionat na kraju prvenstva znači i baraž meč za opstanak sa trećeplasiranim timom iz druge lige.
Na poslednjih pet susreta Tromzo ne zna za trijumf, a u tom periodu je četrnaestoplasirani tim na tabeli čak četiri puta remizirao uz poraz.
U prošlom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope doživeo poraz na gostovanju kod Moldea, i to sa više nego ubedljivih 5:1.

Naš predlog

Deluje da je domaćin veliki favorit, ali vam ipak pre toga preporučujemo da probate sa golovima i odigrate igru 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.