Subota, 23/07 - Fudbal, Srbija, Superliga
23/07Mladost Lučani vs Crvena zvezdaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
23/07/2022 08:11
Ovog vikenda nas očekuju mečevi trećeg kola srpskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Mladosti i Crvene Zvezde. Ovaj susret u Lučanima je na programu u 21h.
Mladost Lučani

Kada se sve sabere i oduzme deluje da će i ove sezone primarni cilj tima iz Lučana biti opstanak u društvo najboljih.
Prošlu sezonu je Mladost završila na jedanestoj poziciji uz četiri boda viška u odnosu na tim koji je morao u baraž za opstanak sa četvrtoplasiranom ekipom iz druge lige.
Kada je ovo prvenstvo u pitanju, tim iz Lučana ne blista na startu pošto na dva odigrana susreta Mladost ima jedan poraz i jedan remi.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na gostovanju kod Radničkog, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Crvena Zvezda

Iza crveno-belih je još jedna sjajna sezona pošto su izabranici Dejana Stankovića ponovo došli do šampionske titule i to uz samo dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Partizan.
Ovog puta je ulog čini se nikad veči pošto će šampion Srbije biti u situaciji da čini se dođe nikad lakše do Lige šampiona, jer od ove godine prvak ide direktno u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prva dva kola crveno beli su ostvarili isto toliko trijumfa, a prošli se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom stadionu bez većih problema demolirala Koulubaru sa 5:0, pa posle prva dva kola ima gol razliku 9:0.

Naš predlog

Sve osim pobede Zvezde bi bilo preveliko iznenađenje, a mišljenja smo da će nam i ovaj susret doneti baš dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.