Nedelja, 24/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
24/07Avai vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
23/07/2022 21:42
Imamo priliku da pratimo jedan od najzanimljivijih šampionata Brazila u poslednjih dvadesetak godina, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Avaija i Flamenga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Avai

Nema nikakve sumnje da će primarni cilj Avaija biti opstanak u društvu najboljih, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak, iako se ovaj tim trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli, međutim, uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je Avai odigrao jedan solidan meč na gostovanju kod Seare, ali je ipak ova ekipa doživela poraz, i to pošto je taj meč završen rezultatom 1:0.

Flamengo

Što se tiče Flamenga, nakon katastrofalnog starta šampionata stvari polako ali sigurno idu na bolje.
Naime, ova ekipa je na poslednjih pet susreta doživela samo jedan poraz uz čak četiri trijumfa, pa se trenutno tim sa "Marakane" nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
U prošlom kolu je Flamengo odigrao još jedan dosta dobar meč i slavio na svom terenu protiv Žuventudea, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Flamengo igra sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će to i pokazati na ovom duelu zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.