Nedelja, 24/07 - Fudbal, Argentina, Primera
24/07Aldosivi vs River Plata1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
23/07/2022 21:52
U nedelju se nastavljaju mečevi argentinskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Aldosivija i River Plejta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Aldosivi

Kako sada stvari stoje utisak je da je Aldosivi najozbiljniji kandidat da se na kraju sezone preseli u drugu ligu.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova što je zaista previše za tim koji je imao daleko ozbiljnije ambicije ove sezone od borbe za opstanak.
U prošlom kolu je Aldosivi ruku na srce odigrao jedan dosta dobar meč i remizirao na gostovanju kod favorizovanog Kolona, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

River Plejt

Što se tiče River Plejta, izabranici Marsela Galjarda su zaista loše ušli u šampionat, međutim, utisak je da kako prvenstvo prolazi tako i aktuelni šampion Argentine pruža sve bolje partije.
Trenutno se River Plejt nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na Argentinos Juniors, koji trenutno zauzima prvo mesto na tabeli.
U prošlom kolu je River odigrao dosta dobar meč na gostovanju kod Veleza, koji je nažalost završen rezultatom 2:2, i to nakon gola koji je domaća ekipa postigla u sudijskoj nadoknadi.

Naš predlog

Deluje da River polako ali sigurno hvata zalet, dok je Aldosivi tim koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.