Utorak, 26/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
26/07F91 Dudelange vs PyunikUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
24/07/2022 14:36
Pobednik ovog duela igraće protiv Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Posle prvog meča mnogo bliži tome su Luksemburžani. Utakmica se igra u utorak u 19.30.
Didelanž

Zrelo je odigrao Didelanž u Jerevanu i sasvim zasluženo došao do pobede golom iz jedanaesterca. Svih 90 minuta ovaj tim je znao šta hoće i mogao je čak i ubedljivije da slavi. Ništa nije gotovo,a li ako Didelanž odigrao pametno i čvrsto, kako već ume, ne izgleda nam da bi Pjunik mogao da ih ugrozi. Ima u luksemburškom timu nekoliko odličnih pojedinaca, ali se fudbalskim znanjem ističe Dejvid Sinani, nekada mladi reprezentativac Srbije, ali fudbaler koji celu karijeru igra u Luksemburgu. U prvom kolu kvalifikacija Didelanž je eliminisao albanskog šampiona Tiranu, i to sa dve pobede. Prvi meč u Luksemburgu završen je minimalnim trijumfom Didelanža, a čvrsta odbrana biće veliki adut ovog tima i u revanđu sa Pjunikom.

Pjunik

Jermeni su napravili veliko iznenađenje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su izbacili rumunski Kluž. Oni na revanš u Rumuniju nisu odneli nikakvu prednost, prvi meč u Jerevanu okončan je bez golova, ali su ipak uspeli da, uz dosta sreće, doću do produžetaka, golom u finišu, a na skoro identičan način i do penala, izjednačenjem u poslednjim trenucima produžetaka. Sada ponovo nisu uspeli da steknu prednost na svom terenu, a u Luksemburg odlaze sa golom minusa. Čeka ih još teži posao, ne toliko zbog kvaliteta rivala, već zbog činjenice da su ih Rumuni možda malo i potcenili jer su rano poveli u revanšu. Didelanž to neće uraditi, igraće mnogo opreznije, a Pjunik mora u nekom trenutku da napadne, jer bez postignutog gola ne mogu ni do produžetaka.

Predlog

Sve je na strani domaćina, prednost terena, ali i rezultat iz prvog meča u Jerevanu, uz teške vremenske uslove. Didelanž bi eliminacijom Pjunika obezbedio makar grupnu fazu Lige konferencija, što bi za fudbalu u Luksemburgu bili veoma važno. Osim toga ukrstiće se i sa jednom Crvenom zvezdom u narednom kolu kvalifikacija. Naš predlog je mali broj golova, za 0- 2 gola u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.