Sreda, 27/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
27/07KÍ vs SutjeskaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
24/07/2022 16:18
Posle prvih 90 minuta pod Trebjesom timovi su na istom kao na početku. Pobednik će biti odlučen na Farskim Ostrvima, a revanš se igra u sredu u 20 časova.
Ki Klaksvik

Da Farani nisu više \'\'kanta za napucavanje\'\' u Evropi, pokazao je i meč u Nikšići. I Ki i Sutjeska su šampioni svojih zemalja, ali se crnogorska liga sve lošije kotira i već od naredne sezone prvak ove lige krenuće od pretkvalifikacija. Ki Klaksvik je u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisan od Bode/Glimta, pravaka Norveške, ali je i njima pokazao zube. Nakon lakih 3:0 u Bodeu, u revanšu u Klaksviku bilo je 3:1, pa su Norvežai zahvaljujući samo jednom golu više datom, ili manje primljenom, otišli dalje. U prvenstvu Farskih Ostrva trenutno je pauza, a posle 15 odigranih kola Ki je lider sa šest bodova više od drugoplasiranog Vikingura, koji je takođe uspešan u Evropi ovog leta.

Sutjeska

Nikšićani još nisu dali gol u Evropi, a na terenu su proveli skoro 300 minuta, računajući i nadokande vremena u tri odigrana meča. Protiv Ludogoreca u dve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona praženi su sa 2:0 i 1:0, dok su na svom stadionu odigrali bez golova sa Ki Klaksvikom. Ako je Ludogorec, u ovom trenutku, druga dimenzija za Sutjesku, onda je Ki barem u istoj ravni, ali ni to nije pomoglo da se Farani bace na pleća na plus 40 Celzijusa u Crnoj Gori. Sada Sutjesci predstoji težak zadatak da pobedi na Farskim Ostrvima i izbori se za nastavak evropskog puta, sada u Ligi konferencija. Svaki evropski bod mnogo znači za Crnu Goru pošto je liga ove zemlje u slobodnom padu na UEFA listi i već je na samom dnu. Početak nove sezone ne ohrabruje navijače Sutjeske, oni su u prvom kolu osvojili samo bod na gostovanju u Bijelom Polju protiv Jedinstva.

Predlog

Obema ekipama je napad slabiji deo tima, makar kada su im rivai timovi sličnog kvaliteta. Mala prednost je na strani Farana, ali bi Sutjeska mogla da uradi nešto ako ponovi izdanje iz prvih 70 minuta meča u Razgradu. Uglavnom opet će biti malo golova, ako ih uopšte i bude, pa je naš predlog 0-2 gola sa kvotom 1.64 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.