Ponedeljak, 25/07 - Fudbal, Island, Urvalsdeild
25/07KR vs ValurUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/07/2022 08:41
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč islandskog šampionata, a ovoga puta je reč o duelu između Rejkjavika i Valura. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 15 minuta.
Rejkjavik

Svakako da smo od Rejkjavika više očekivali kada je u pitanju ovogodišnje izdanje najkvalitetnijeg ranga islandskog fudbala, a trenutno se ovaj tim nalazi na sedmom mestu na tabeli.
Za one koji ne znaju, prvih šest timova će na kraju regularnog dela šampionata izboriti plasman u plej-of, što svakako i jeste primarni cilj Rejkjavika kada je ova sezona u pitanju.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirao na svom terenu protiv Frama, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Valur

Što se tiče Valura, nakon trinaest odigranih mečeva ovaj tim se nalazi na petom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova manjka u odnosu na vodeći Breidablik.
Na poslednjih pet mečeva petoplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
Međutim, na tri poslednja susreta Valur ne zna za trijumf, pošto je uz jedan remi ovaj tim doživeo i dva poraza od čega se poslednji desio u prošlom kolu kada je Vestmanjer slavio sa 3:2.

Naš predlog

Veoma lako se može desiti da nam ovaj duel donese baš dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.