Sreda, 27/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
27/07AIK vs VorsklaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/07/2022 21:26
U prvom meču viđeno je pet golova (2:3) i veliko izenađenje, a pitanje je šta nas tek čeka u revanšu. Zanimljivo je da je prvi duel odigran takođe u Švedskoj, preciznije u Stokholmu, a da će se ovaj susret igrati u Solni u sredu u 19 časova.
AIK

Malo ko je očekivao da će AIK koji je u jeku prvenstva u kome mu sasvim dobro ide, doživeti nokaut od Vorskle koja je zbog ratne situacije u Ukrajini daleko od prave takmičarske forme. Ipak, kad se rival potceni, stvari obično krenu u neželjenom smeru.
AIK je posle poraza od Vorskle odigrao samo jedan meč u švedskom šampionatu. Ponovo je viđena goleada, ali su ovoga puta „žuto-crni“ pobedili na gostovanju Varnamu sa 3:2. Očigledno je da škripi u defanzivi, jer su pre toga retko kad primali više od gola po meču.

Vorskla

Iako imaju dosta problema nevazanih za fudbal Vorskla je sačuvala gro tima iz prošle sezone. Tu je nekoliko potencijalnih reprezentativaca Ukrajine, pre svih odlični Stepanjuk, Brazilac Marlison, Hrvat Puclin, Luksemburžanin Til... Ono što im nedostaje su takmičarske utakmice kojih nisu imali ovog leta. Prvi meč su dobili na motiv i svežinu, a veliko je pitanje da li to mogu da ponove i u revanšu.

Predlog

Nema dileme da nas čeka još jedan uzbudljiv duel. Šveđani će tu dileme nema, krenuti ofanzivno od samog starta, a Ukrajinci su i u prvom meču pokazali da su im kontre jača strana. Verujemo, da bar tri gola na ovom meču ne bi smela da izostanu. Za 3+ kvota je 1.85 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.