Sreda, 27/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
27/07Šapekoense vs GremioUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
26/07/2022 01:57
Brazilska Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čapekoensea i Gremija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa i 30 minuta.
Čapekoense

Svakako da će fudbaleri Čapekoensea dati sve od sebe da se vrate u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, međutim kako sada stvari stoje utisak je da od toga nažalost neće biti ništa.
Naime, u ovom trenutku se ekipa koja je širom sveta postala poznata nakon one katastrofalne avionske nesreće se trenutno nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Čape doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Ituana, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Gremio

Što se tiče Gremija, utisak je da za sada stvari idu po planu pošto se ovaj tim nalazi na drugom mestu na tabeli, a za one koji ne znaju, na kraju šampionata će četiri prvoplasirane ekipe na tabeli doći do direktnog plasmana u Seriju A.
Na poslednjih pet mečeva prošlosezonski prvoligaš je ostvario tri trijumfa i dva remija, što znači da Gremio odavno ne zna za poraz u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Ponte Prete a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

I jedni i drugi će učiniti sve da slave na ovom susretu, a nekako se čini da nam sve to potencijalno može doneti i dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica CircusCasino plaća sa fantastičnom kvotom 2.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.