Četvrtak, 28/07 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
28/07Flamengo vs Atletiko PR1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/07/2022 13:17
U Brazilu je sredina ove nedelje namenjena za četvrtfinalne mečeve Kuupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Atletiko Paranensea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Flamengo

Fudbaleri Flamenga igraju dosta dobro u poslednje vreme, a mora se priznati da je tim sa "Marakane" imao baš dosta problema u poslednje vreme.
U prošlom kolu Serije A Flamengo je slavio na gostovanju kod Avaija, a taj meč je završen rezultatom 1:2, iako je domaćin prvi došao do vođstva na tom susretu.
Svakako da nekadašnji šampion Brazila ima velike ambicije i u Kupu, gde će ovog puta odmeriti snage sa Atletiko Paranenseom.

Atletiko Paranense

Generalno, Atletiko igra dosta dobro ove sezone, a to nam najbolje pokazuje i podatak da se ova ekipa nalazi na petoj poziciji na tabeli, koja na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores.
Nažalost, u prošlom kolu je Paranense posle dosta vremena doživeo poraz i to na gostovaonju kod Botafoga kada je bilo 2:0.
Za razliku od Flamenga koji ima velike ambicije i u Kupu, utisak je da će se gosti ipak više fokusirati na najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.

Naš predlog

Utisak je da kada se sve sabere i oduzme Flamengo ipak veliki favorit na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.