Četvrtak, 28/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
28/07Milsami vs KuPSUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
26/07/2022 17:01
Moldavci su doneli odličan rezultat iz Finske, ali daleko od toga da su blizu plasmana u dalje takmičenje. Meč Milsami - KuPS igra se u četvrtak u 18 časova.
Milsami

Tim iz Orhejia je imao miran finiš sezone u Moldaviji. Šerif je bio neprikosnoven na prvom mestu, a i drugoplasirani Petrokub im je umakao dvocifren broj bodova. Ipak, ni njih niko nije ugrožavao na trećem mestu, a to je u potpunosti ispunilo njihove ambicije i odvelo ih u kvalifikacije za Ligu konferencija. Start je bio sasvim dobar, Milsami je eliminisao solidni Panevežis iz Litvanije. Posle 0:0 u Litvaniji na svom terenu su slavili sa 2:0 i izborili se za drugo kolo kvalifikacija i dvomeč sa finskim vicešampionom KuPS-om. U prvom okršaju u Kuopiju bilo je 2:2, KuPS je dva puta vodio, ali su Moldavci uspevali da izjednače.

KuPS

Ekipa iz Kuopija je lider finskog prvenstva, i njihova prva želja je povratak titule. Najveći rival im je aktuelni šampion Helsinki koji zaostaje tri boda i ima utakmicu više. Ipak, do kraja prvenstva u \'\'zemlji 1000 jezera\'\' ostalo je još mnogo, nakon regularna 22 kola igra se dodatnih 10 u Plej-ofu i mnogo je još bodova u opticaju. U Evropi je KuPS startovao dobro, izbacili su gruzijski Dila Gori, pobedom od 2:0 u Kuopiju i igrom bez golova u Gruziji. Verovatno su navijači očekivali pobedu svojih ljubimaca u prvom duelu sa Milsamijem, ali se verovatno radilo samo o slabom danu, pošto je KuPS već za vikend deklasirao HIFK sa 5:1 u prvesntvu i ostao na prvoj poziciji.

Predlog

Osim rezultata iz prvog meča, nas je iznenadio i broj golova. Bilo ih je čak četiri, a ove dve ekipe nisu od onih na čijim utakmicama pada veliki broj golova. Šanse za prolazak dalje su sada negde na 50/50, gosti su nešto boolji, ali Milsami ima dobar rezultat i prednost domaćeg terena. Zato je naš predlog igra na mali broj golova, a za 0-2 gola kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.