Četvrtak, 28/07 - Fudbal, SAD, US Kup
28/07Orlando City vs Njujork RBUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/07/2022 08:03
U noći između srede i četvrtka nas očekuju dva meča MLS Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Orlanda i Njujork Red Bulsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Orlando

Fudbaleri Orlanda igraju solidno u ovogodišnjem izdanju MLS-a, a to nam najbolje pokazuje i podatak da se ovaj tim trenutno nalazi na petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of, što i jeste primarni cilj ovog tima kada je ova sezona u pitanju.
Ipak, u prošlom kolu je Orlando na svom terenu poražen od Filadelfije, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Orlando odigrao jedanaest susreta kao domaćin i ostvario pet trijumfa i šest poraza.
Poslednji međusobni susret između Orlanda i Njujork Red Bulsa završen je ubedljivom pobedom Njujorka od 0:3.

Njujork Red Buls

Kao i svake sezone fudbaleri Njujork Red Bulsa i ovog puta imaju baš velike ambicije u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala, a trenutno se ovaj tim nalazi na zadovoljavajućem trećem mestu na tabeli istočne konferenije uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Filadelfiju.
U prošlom kolu su Red Bulsi u jednom fenomenalnom susretu na gostovanju kod Ostina na kom smo videli čak sedam golova, slavili rezultatom 3:4.
Inače, kada su u pitanju partije na strani, do sada je Njujork odigrao dvanaest mečeva van svog terena i ostvario sedam trijumfa, dva remija i tri poraza, i ovaj tim je ubedljivo najbolji gost u ligi.

Naš predlog

Veće šanse dajemo gostima kada je ovaj duel u pitanju, ali mislimo da je ipak realnija varijanta da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.