Petak, 29/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
29/07Sport Resife vs Guarani1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/07/2022 08:12
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz brazilske Serije B, a ovoga puta je u pitanju duel između Sport Resifea i Gvaranija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Sport Resife

Fudbaleri Sport Resifea će uraditi sve što je u njihovoj moći da se ekspresno vrate u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, međutim, kako sada stvari stoje utisak je da od toga ipak neće biti ništa.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi tek na desetom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani tim na tabeli, a poznato je da će na kraju prvenstva četiri prvoplasirane ekipa na tabeli doći do direktnog plasmana u Seriju A.
U prošlom kolu je Sport Resife poražen na gostovanju kod Sampajo Koreje, a taj duel je završen rezultatom 4:1.

Gvarani

Za razliku od Sport Resifea, primarni cilj Gvaranija će biti opstanak u društvu najboljih, i utisak je da ih očekuje zaista težak posao.
Naime, trenutno se ovaj tim nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva Gvarani je ostvario samo jedan trijumf, doživeo jedan poraz i čak tri puta remizirao.
U prošlom kolu je osamnaestoplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv Bruskea, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da Sport Resife ne bi trebalo da ima previše problema na svom terenu protiv Gvaranija, pa vam zato toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa sjajnom kvotom 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.