Petak, 29/07 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
29/07Ural vs KrasnodarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/07/2022 08:51
Od petka su na programu novi mečevi u okviru ruske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urala i Krasnodara. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Ural

Kako sada stvari stoje, vrlo lako se može desiti da fudbalere Urala gledamo u velikoj borbi za opstanak ove sezone.
Naime, u prva dva kola ova ekipa je doživela dva lagana poraza i trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli.
U prvom kolu je ova simpatična ekipa doživela poraz na gostovanju kod CSKA iz Moskve kada je bilo 2:0, da bi nakon toga i u prošlom kolu Ural doživeo ubedljiv poraz na gostovanju kod novajlije Orenburga, a taj meč je završen rezultatom 3:0, što je svakako upalilo crveni alarm u ovoj ekipi.

Krasnodar

Što se tiče Krasnodara, nakon odlazaka stranaca jasno je da ćemo ovaj tim teško gledati u nekoj borbi za titulu ili slično, međutim, opstanak u društvu najboljih nijedne sekunde ne bi smeo da se dovede u pitanje.
Trenutno se nekadašnji učesnik Liga Evrope nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Fakela, kada je bilo 2:2, da bi nakon toga u prošlom kolu trinaestoplasirani tim na tabeli doživeo težak poraz na svom terenu od Spartaka iz Moskve, kada je bilo 1:3.

Naš predlog

I jedni i drugi se nisu proslavili na startu prvenstva, i sigurno je da oba tima žele da se iskupe svojim navijačima za loš start, zbog čega bi ovo vrlo lako mogao da bude jedan duel sa dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.