Petak, 29/07 - Fudbal, Švajcarska, Čelinđ liga
29/07Yverdon vs TunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
27/07/2022 21:06
Posle dva odigrana kola u švajcarskoj Čelendž ligi više razloga za zadovoljstvo imaju fudbaleri Iverdona. Meč sa Tunom na programu je u petak u 19.30.
Iverdon

Prošlu sezonu ekipa Iverdona je završila tek na osmom mestu, ali ni to nije tako loše kada se zna da im je to bila prva povratnička sezona u drugoj ligi. Ipak, većih trauma oko opstanka nisu imali s obzirom da je od starta bilo jasno da će u amaterski rang ekipa Krinsa, pa je Iverdon mogao na miru da uigrava ekipa za novu sezonu. A ta nova sezona počela je odlično i posle dva kola Iverdon se nalazi na čelu tabele. U prvom kolu pobedili su LOzanu Ouši na svom terenu, a onda su osvojili bod u Lihtenštajnu, igrajući sa Vaduzom 3:3. Tačno je da im rivali nisu bili iz kategorije najjačih u ovoj ligi, ali su četiri boda sasvim zadovoljavajući skor.

Tun

Možda se od Tuna očekivalo više u prošloj sezoni, pogotovo jer su pre toga igrali u društvu najboljih. Međutim, samo peto mesto na kraju sigurno nije po planovima ovog tima iz živopisnog mesta na planini Alpi uz istoimeno jezero. Ova sezona mnogo je važnija za Tun. Prva liga se širi za dve ekipe i igraće 12 timova u narednoj sezoni. Iz Čelendž lige će direktan plasman izboriti dve prvoplasirane ekipe, a i treća će imati priliku u baražu protiv poslednjeplasiranog tima iz elite. Nakon dva odigrana kola niko u Tunu nije zadovoljan. Počelo je minimalnim porazom u Šafhauzenu, a nastavilo se remijem sa novajlijom Belinconom u Tunu. Za 180 minuta igre Tun je postigao samo jedan gol.

Predlog

Mada je Iverdon bolje stratovao, nismo ubeđeni da je ovaj tim kvalitetniji od Tuna. Šta više smatramo da je samo pitanje trenutka kada će se Tun naći ispred Iverdona i uključuti u bitku za ulazak u Super ligu. Što se ovog meča tiče možda Tun još nije ušao u formu, pa ćemo pre konačnog rezultata odlučiti se na golove. Naš predlog je 3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.