Subota, 30/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
30/07Ceará vs Palmeiras1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/07/2022 00:40
U subotu se nastavljaju mečevi brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Seare i Palmeirasa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Seara

Fudbaleri Seara će učiniti sve da i naredne sezone igraju u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje utisak je da je ova simpatična ekipa na pravom putu da to i uradi pošto se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli koje je inače i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu.
Inače, u prošlom kolu je Seara nakon dva vezana trijumfa, doživela poraz na gostovanju kod Žuventudea, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Seara ostvarila dva trijumfa, čak pet remija i samo dva poraza.

Palmeiras

Fudbaleri Palmeirasa su aktuelni šampioni Južne Amerike, a nakon dve vezane titule u Kopa Libertadoresu, "zeleni" ove sezone žele da dođu i do trofeja u brazilskoj Seriji A.
Utisak je da svi navijači ovog tima za sada mogu da budu prezadovoljni, s obzirom da se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Korintijans.
U prošlom kolu je Palmeiras ostvario novi trijumf i to na svom terenu protiv Internasionala kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će "zeleni" slaviti na ovom gostovanju dosta lakše nego što to bilo ko očekuje, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.