Ponedeljak, 01/08 - Fudbal, Argentina, Primera
01/08Patronato vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/07/2022 12:08
U nedelju nas očekuje pregršt veoma zanimljivih susreta, a za vas smo analizirali duel između Patronata i Boke Juniors. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa.
Patronato

Fudbaleri Patronata pružaju solidne partije u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala.
Pre svega, primarni cilj će biti opstanak, a trenutno se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na jedanaestoplasiranu Boku Juniors, koja im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Barakasa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Boka Juniors

Što se tiče Boke, svakako da smo od tima sa "Bombonjere" daleko više očekivali kada je ovaj šampionat u pitanju, a trenutno se najpoznatiji klub iz Argentine nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Boka konačno odigrala jedan dosta dobar meč i slavila na svom terenu protiv Estudijantesa, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Ipak, tim sa "Bombonjere" igra jako loše na strani, gde je do sada zabeležio samo jedan trijumf i čak tri poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Boke Juniors van svog terena, pa vam hrabro savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.