Ponedeljak, 01/08 - Fudbal, SAD, MLS
01/08DC Junajted vs Orlando CityUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/07/2022 13:06
MLS se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između DC Junajteda i Orlanda. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa.
DC Junajted

Fudbaleri DC Junajteda igraju zaista očajno ove sezone a utisak je da nam to najbolje pokazuje i trenutno poslednje mesto na tabeli istočne konferencije, što je zaista malo ko mogao da očekuje.
Na poslednjih pet mečeva tim iz Vašingtona je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je DC Junajted doživeo poraz na svom terenu od Montreala, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Orlando

Primarni cilj Orlanda je plasman u plej-of, a kako sada stvari stoje ova ekipa je na pravom putu da to i ostvari pošto se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli istočne konferencije, a poznato je da će se u doigravanje na kraju plasirati sedam prvoplasiranih ekipa u obe konferencije.
Poput DC Junajteda, Orlando je na poslednjih pet mečeva ostvario samo jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Filadelfije, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Oba tima žele da prekinu seriju loših rezultata, a sve to nam govori da bi ovo mogao da bude jedan susret sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.