Ponedeljak, 01/08 - Fudbal, Nemačka, Kup Nemačke
01/08Ingolštat vs Darmštat 98Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
30/07/2022 11:19
U ponedeljak nas očekuju mečevi nemačkog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ingolštada i Darmštada. Meč između ove dve ekipe je na programu u 18 časova.
Ingolštad

Nažalost, fudbaleri Ingolštada su prošle sezone ispali iz Cvajte, pa je sigurno da će primarni cilj biti povratak u drugu ligu, iako to neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu treće lige ova simpatična ekipa je na svom terenu slavila protiv Bajruta, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Jedini gol na meču videli smo već u petom minutu susreta, kada je Šmit pogodio, što se kasnije ispostavilo i konačnim rezultatom.

Darmštad

Što se tiče Darmštada, ovaj tim ima polovičan učinak nakon prva dva kola nemačke Cvajte.
Naime, u prvom kolu je tim koji žarko želi da se vrati u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala doživeo poraz na gostovanju kod Regensburga kada je bilo 2:0.
Ipak, u drugom kolu je Darmštad ponovo potvrdio da igra sjajno pred svojim navijačima, pošto je slavio u duelu protiv Zandhauzena, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Nekako najrealnija prognoza kada je ovaj duel u pitanju je da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan gol zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.