Nedelja, 31/07 - Fudbal, Danska, Superliga
31/07Silkeborg vs Brondbi1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/07/2022 11:28
Ovog vikenda nas očekuju i mečevi trećeg kola danskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Silkeborga i Bronbija. Meč između ove dve ekipe je zakazana za 18 časova.
Silkeborg

Fudbaleri Silkeborga igraju sjajno na startu danskog šampionata, a najbolji pokazatelj za to je što ova ekipa u prva dva kola još uvek ne zna za poraz.
U prvom kolu je ovaj simpatični tim u jednom fantastičnom susretu remizirao na gostovanju kod Lingbija, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
U drugom kolu je Silkeborg priredio pravu senzaciju pošto je slavio nad Mitjilandom u gostima, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Bronbi

Sigurno je da smo od Bronbija više očekivali u prva dva kola šampionata, pošto se trenutno ovaj tim nalazi tek na osmom mestu na tabeli.
U prvom kolu je uz dosta muke pred svojim navijačima savladan Arhus rezultatom 1:0.
Ipak, u drugom kolu je nekadašnji šampion Danske doživeo težak poraz na svom terenu od Nordsjelanda, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Silkeborg igra sjajno na startu šampionata i mišljenja smo da će to potvrditi i na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.