Nedelja, 31/07 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
31/07Haka vs KuPS1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
30/07/2022 11:35
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih susreta, a svakako da je jedan od njih i duel finskog šampionata između Hake i KUPS-a. Susret između ova dva tima je zakazan za 14 časova.
Haka

Fudbaleri Hake se trenutno nalaze na sjajnom petom mestu na tabeli, što će svakako zadovoljiti sve navijače ovog tima, s obzirom da je primarni cilj ove ekipe plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva Haka ne zna za poraz a u tom periodu je ovaj tim ostvario tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli najkvalitetnijeg ranga finskog fudbala remizirao na gostovanju kod VPS-a u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 3:3.

KUPS

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri KUPS-a ekipa koja je do sada najviše pokazala u ovogodišnjem izdanju finske lige.
To će nam naravno najbolje pokazati i tabela koja nam pokazuje da se ovaj tim nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na Helsinki, ali i uz meč manje u odnosu na najtrofejniji finski tim.
U prošlom kolu je lider na tabeli ostvario novi trijumf i to na svom terenu protiv HIFK-a, a taj meč je završen sa više nego ubedljivih 5:1.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan i te kako interesantan susret u kome prednost ipak dajemo gostujućoj ekipi i predlažemo vam da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.