Sreda, 03/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
03/08Sport Resife vs Criciúma1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/08/2022 03:10
U nedostatku nešto bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali duel između Sport Resifea i Kricijume. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Sport Resife

Fudbaleri Sport Resifea žele ekspresno da se vrate u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, ali i više nego jasno je da će to biti veoma težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na sedmom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Gremio, a poznato je da je upravo to poslednja pozicija koja na kraju šampionata znači i plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Gvaranija, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Kricijuma

Što se tiče Kricijume, ovaj tim se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na Sport Resife, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
I Kricijuma ima ambiciju da napadne jedno od prva četiri mesta, međutim, ipak deluje da to u ovom trenutku nije realno.
Inače, u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Londrine, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je svakako dobra stvar s obzirom da Kricijuma ne blista na strani.

Naš predlog

Ukoliko želi da naredne sezone igra u društvu najboljih, Sport Resife prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.