Sreda, 03/08 - Fudbal, Meksiko, Primera
03/08Toluka vs PueblaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/08/2022 03:24
Meksičko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Toluke i Pueble. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 03:00h.
Toluka

Fudbaleri Toluke igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju meksičkog šampionata, a to će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutno treće mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Tigres.
Do sada je trećeplasirani tim na tabeli odigrao šest mečeva u šampionatu i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Toluka remizirala na gostovanju kod Huareza, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Puebla

Što se tiče Pueble, ovaj tim se nakon šest odigranih kola nalazi na petom mestu na tabeli i poput svog protivnika ima samo jedan poraz, uz dva trijumfa, ali i tri remija.
U prošlom kolu je Puebla remizirala na svom terenu protiv San Luisa, u jednom ne preterano sadržajnom susretu koji je završen bez golova.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je petoplasirani tim na tabeli ostvario jedan trijumfa na strani, ali isto toliko poraza i remija.

Naš predlog

Iako smo mišljenja da je Toluka veliki favorit na ovom duelu, savetujemo vam da se pre toga fokusirate na golove i probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.