Sreda, 03/08 - Fudbal, SAD, MLS
03/08Sijetl Saunders vs Dalas1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/08/2022 03:49
MLS odavno nije bio interesantniji, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Sijetla i Dalasa. Susret između ova dva tima je zakazan za 04:00h.
Sijetl

Fudbaleri Sijetla igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju MLS-a, a trenutno se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli zapadne konferencije, i sva je prilika da im predstoji velika borba za plasman u doigravanje, što naravno i jeste primarni cilj Saundersa.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Amerike poražen na gostovanju kod Los Anđelesa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Nažalost, bio je to četvrti poraz na pet poslednjih duela za Saunderse, pa je sigurno da je upaljen crveni alarm u ekipi.

Dalas

Što se tiče Dalasa, mora se priznati da ova ekipa pruža izuzetno dobre partije ove sezone.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli zapadne konferencije, i kako sada stvari stoje utisak je da se plej of ne bi smeo dovoditi u pitanje.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Los Anđeles Galaksija, a taj duel je završen rezlultatom 1:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da je vreme da Sijetl prekinu jednu poprilično lošu seriju zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.