Utorak, 02/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
02/08Benfika vs Mitjiland1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/08/2022 18:10
Od utorka su na programu mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Benfike i Mitjilanda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Benfika

Fudbaleri Benfike imaju veliku ambiciju da ove sezone konačno dođu do titule šampiona Portugala, ali isto tako treba napomenuti i da se pitanje učešća u Ligu šampiona ne bi smelo dovesti u pitanje.
Ono što bi mogao svakako da bude veliki problem za tim iz prestonice Portugala je to što je Darvin Njunjez napustio ovaj klub i prešao u redove Liverpula, gde je za veoma kratko vreme pokazao o kakvom se fudbaleru radi, ali je utisak da bi Benfika i bez njega morala da bude favorit protiv Mitjilanda.

Mitjiland

Što se tiče Mitjilanda, ova ekipa je nekako došla do plasmana u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, i to pošto je u dvomeču bila bolja od Aek-a iz Larnace, a pitanje pobednika je rešeno nakon izvođenja jedanesteraca.
Što se tiče danskog šampionata, u ovom trenutku se aktuelni šampion ove zemlje nalazi na petom mestu na tabeli, a tek u trećem kolu je Mitjiland upisao prvi trijumf u novom šampionatu i to pošto je demolirao Odense na gostovanju, a taj meč je završen rezultatom 1:5.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi sve osim trijumfa Benfike bilo ogromno iznenađenje, pa vam zato savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.