Sreda, 03/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
03/08Wolfsberger vs Gzira UnitedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/08/2022 18:22
U sredu su na programu mečevi Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Volfsbergera i Gzire. Meč je na programu u 19 časova i 30 minuta.
Volfsberger

Fudbaleri Volfsbergera imaju dosta problema na startu austrijskog šampionata, pošto ova ekipa u prva dva kola još uvek ne zna za trijumf.
Ruku na srce treba reći ni da austrijski predstavnik u kvalifikacijama za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje još uvek ne zna ni za poraz, pošto je u prva dva kola ovaj tim doživeo dva remija.
U prvom kolu je Volfsberger na svom terenu remizirao protiv Šturma, kada je bilo 1:1, dok je u drugom ova ekipa u gostima sa Altahom odigrala 2:2.

Gzira

Što se Gzire tiče, možemo slobodno konstatovati da je ovaj tim napravio veliko iznenađenje eliminisavši Radnički iz Niša koji je makar na papiru bio favorit.
U prvom duelu koji je odigran na Malti nije bilo pobednika, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
U drugom susretu su Nišlije imale sve u svojim rukama, dva puta je ovaj tim stizao do vođstva, ali je predstavnik Malte do izjednačenja stigao u poslednjim sekundama regularnog toka, a kasnije u penal ruletu i do plasmana u narednu fazu.

Naš predlog

Svakako da je austrijski predstavnik veliki favorit, ali bi nam pre svega ovaj meč morao doneti dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica CircusCasino ceni sa kvotom 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.