Sreda, 03/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
03/08Karabah vs Ferencváros1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/08/2022 19:44
U sredu nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Karabaga i Ferencvaroša. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Karabag

Ekipa Karabaga je prošle sezone došla do nove titule šampiona Azerbajdžana i to pošto je na kraju najkvalitetniji tim ove zemlje imao čak devetnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Nefči, a zanimljivo je da je u poslednjem kolu upravo i savladan najveći Karabagov rival i to sa poprilično ubedljivim rezultatom 4:1.
U kvalifikacijama za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, Karabag je prvo dosta lako eliminisao Leh, a onda u prošlom kolu i Cirih, uz podatak da nam je taj meč doneo baš dosta uzbuđenja, a na kraju je šampion Azerbejdžana zasluženo došao do plasmana u narednu fazu.

Ferencvaroš

Što se tiče Ferencvaroša, ovaj tim je ponovo bez većih problema došao do titule šampiona Mađarske, što je između ostalog donelo plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Kada smo već kod kvalifikacija, treba istaći da je u prvom kolu ovaj tim bez većih problema eliminisao Tobol, i to sa ukupnim rezultatom 5:1.
U drugom kolu je šampion Mađarske imao nešto teži posao, pošto je ukrstio snage sa Slovanom.
Tim iz Bratislava je šokirao Ferencvaroš u prvom meču i slavio na gostovanju sa 1:2, međutim, stvari su došle na svoje u revanšu, u kom je mađarski predstavnik slavio sa 1:4.

Naš predlog

Poznato je koliko dobro Karabag igra na domaćem terenu zbog čega ovoj ekipi između ostalog i dajemo veću prednost na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.