Sreda, 03/08 - Fudbal, Norveška, Elitserija
03/08Kristiansund vs TromseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
01/08/2022 23:38
U sredu nas očekuje jedan zaostali meč norveškog šampionata u kom će snage odmeriti Kristijansund i Tromse. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Kristijansund

Fudbaleri Kristijansunda se trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli norveškog šampionata sa samo pet osvojenih bodova, i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovaj tim nažalost naredne sezone gledati u drugoj ligi.
U prošlom kolu je Kristijansund zabeležio svoj prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju norveškog prvenstva i to na gostovanju kod Ham-Kama, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Tromse

Što se tiče Tromsea, ovaj tim se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli za koje je poznato da na kraju šampionata znači i dvomeč sa trećeplasiranim timom iz druge lige, a svakako da bi nekadašnji učesnik Liga Evrope da to izbegne.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan susret na svom terenu protiv Sanderfjora, koji je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Iako je utisak da je Tromse veliki favorit na ovom duelu protiv "fenjeraša" mišljenja smo da su golovi mnogo sigurnija varijanta zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.