Četvrtak, 04/08 - Fudbal, SAD, MLS
04/08Portland Timbers vs Nashville1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/08/2022 23:47
Utisak je da odavno nismo prisustvovali zanimljivijem regularnom delu MLS-a, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Portlanda i Nešvila. Susret između ova dva tima je zakazan za 04:30h.
Portland

Fudbaleri Portlanda igraju sjajno u poslednje vreme, a to će nam nekako najbolje i potvrditi podatak da ovaj tim na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz.
U tom periodu je sedmoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu su Tajmbersi u jednom spektakularnom susretu protiv Minesote na kom smo videli čak osam golova, remizirali sa ovom ekipom rezultatom 4:4.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Portland ostvario pet trijumfa kao domaćin, četiri remija i dva poraza.

Nešvil

Što se tiče Nešvila sigurno je da će se ovaj tim do bukvalno poslednjeg kola boriti za plasman u doigravanje, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli zapadne konferencije, uz bod viška u odnosu na sedmoplasirani Portland, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Nešvil remizirao na svom terenu protiv Vankuvera, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Na gostovanjima je ovaj tim do sada ostvario čak pet trijumfa, uz tri remija i pet poraza.

Naš predlog

Kao što smo već u analizi napomenuli, fudbaleri Portlanda pružaju sjajne partije na domaćem terenu i sigurno je da su zbog toga favoriti na ovom duelu protiv Nešvila, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.