Četvrtak, 04/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
04/08Malme vs F91 DudelangeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
02/08/2022 17:53
Četvrtak nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Malmea i Dudelanža. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Malme

Mnogo više smo očekivali od Malmea kada su kvalifikacije za Ligu šampiona u pitanju, pogotovu ako uzmemo u obzir da je ovaj tim prošle sezone igrao grupnu fazu.
Nažalost, šampion Švedske je mimo svih očekivanja eliminisan od Žalgirisa, nakon čega je klub uručio otkaz perspektivnom srpskom stručnjaku Milošu Milojeviću.
Što se tiče švedskog "Alsvenskana" u ovom trenutku se Malme nalazi na petoj poziciji na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvpolasirani Jurgorden.

Dudelanž

Svi su nekako već videli Dudelanž u trećem kolu kvalifikacija pogotovu nakon trijumfa u prvom meču drugog kola na gostovanju kod Pjunika, a pogotovu nakon 1:0 u revanšu već posle dvadesetak minuta igre.
Sve što je bilo potrebno je da šampion Luksemburga sačuva ukupnu prednost od 2:0, međutim, nakon tog vodećeg gola je Dudelanž primio čak četiri gola od Pjunika, pa se ovaj tim morao zadovoljiti sa nastavkom kvalifikacija u Ligi Evrope.
Inače, u prvom kolu je Dudelanž bio bolji od Tirane, koju je savladao u oba susreta.

Naš predlog

Deluje da je švedski predstavnik veliki favorit na ovom susretu, ali smo ipak mišljenja da je sigurnija varijanta igra 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.