Četvrtak, 04/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
04/08Čukarički vs TventeDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
02/08/2022 19:21
U četvrtak nas očekuju pregršt veoma zanimljivih mečeva u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čukaričkog i Tventea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog igraju sjajno u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a to nam najbolje pokazuje podatak da je ova ekipa bez većih problema uspela da dođe do trećeg kola kvalifikacija, i to pošto je u dvomeču demolirala Rasing Union i tako sebi zakazali duel sa daleko kvalitetnijom ekipom Tventea.
Inače, kada je Superliga Srbije u pitanju, u ovom trenutku se "Čuka" nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Crvenu Zvezdu, a u prošlom kolu je bez većih problema savladana Mladost GAT rezultatom 0:2.

Tvente

Tvente je sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli što od prošle sezone donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Inače, u pripremnom periodu je ova ekipa odigrala nekoliko zaista sjajnih partija u kojima Tvente nije doživeo niti jedan poraz, a u generalnoj probi je savladana nimalo naivna italijanska Bolonja, a taj meč je završen rezultatom 4:1, što možda i najbolje odslikava kako je četvrtoplasirani tim iz prošlog šampionata igrao i pripremnom periodu, zbog čega je verovatno i veliki favorit u ovom dvomeču.

Naš predlog

Iako holandski predstavnik važi za favorita, mišljenja smo da će Čukarički dati sve od sebe da ostane neporažen na ovom prvom susretu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.