Četvrtak, 04/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
04/08Víkingur Reykjavík vs Lech Poznań1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/08/2022 21:29
U četvrtak je na programu pregršt zanimljivih mečeva u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vikingura i Leha. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Vikingur

Vikingur je prošle sezone postao šampion svoje zemlje, i to pošto je na kraju ova ekipa zauzela prvo mesto uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Breidablik.
Sve to je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, gde je islandski predstavnik eliminisan od Malmea.
Nakon toga je u kvalifikacijama za Ligu konferencije Vikingur bez većih problema eliminisao TNS, i to ukupnim rezultatom 2:0, i tako sebi zakazao duel sa favorizovanim Lehom.

Leh

Fudbaleri Leha su prošle sezone mimo svih očekivanja došli do titule šampiona Poljske, međutim, ovaj tim se nije proslavio u kvalifikacijama za Ligu šampiona s obzirom da je već na prvoj prepreci eliminisan od Karabaga, i to na jedan vrlo ubedljiv način.
Nažalost, aktuelnom šampionu Poljske ne ide ni u Ekstraklasi gde je Leh prošle sedmice poražen na svom terenu od Ploka, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Što se tiče prošlog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, eliminisan je Dinamo Batumi, koji je primio čak pet golova u Poljskoj.

Naš predlog

Iako će Vikingur sasvim sigurno pokušati da iznenadi poljskog predstavnika, mišljenja smo da je Leh veliki favorit na ovom duelu pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.