Nedelja, 07/08 - Fudbal, Srbija, Superliga
07/08Čukarički vs Spartak SuboticaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
05/08/2022 18:17
Brđani su ubedljivo poraženi od Tventea i relano imaju minimalne šanse u revanšu. Moraju brzo da se prebace na domaći kolosek i nstave seriju dobrih rezultata. Utakmica sa Spartakom igra se u nedelju u 21 čas.
Čukarički

Više smo očekivali od trećeplasiranog srpskog tima u prethodnoj sezoni na međunarodnoj sceni. Istina, Čukarički je u prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija oba puta pobedio predstavnika Luksemburga Rasing. U prvenstvu su Brđani slabo startovali, pobedio ih je TSC na Banovom Brdu, ali su zatim dobili tri vezana meča. Mogli su da traže odlaganje ovog duela, kao što su to uradili Zvezda i Partizan, ali nisu to uradili, a i nema potrebe nakon poraza od Tventea sa 3:1 u Beogradu na stadionu Partizana.

Spartak

Subotičani su jedan od četiri tima koji nije poražen u prva četiri kola. To su još Crvena zvezda, Vojvodina i TSC. Sa dva remija i dve pobede \'\'Golubovi\'\' zauzimaju 5. mesto na tabeli i mora se priznati da je to start iznad svih očekivanja. Na svom terenu pobedili su Radnik i Voždovac, a igrali su nerešeno u Lučanima i Novom Sadu protiv Vojvodine. Jedini gol primili su u prvoj utakmici u sezoni, na gostovanju kod Mladosti. Bez primljenog pogotka su već 300 minuta. Protiv Čukaričkog su poraženi na poslednja tri međusobna meča.

Predlog

I pored činjenice da Spartak ima granitnu odbranu, bar tako izgleda posle prva četiri kola, dueli Čukaričkog i Subotičana uvek su izuzetno efikasni. Na poslednjih pet pala su ukupno 23 gola, što je skoro pet po utakmici. Oečkujemo i sada da vidimo golove, a za 3+ se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.