Ponedeljak, 08/08 - Fudbal, Norveška, 1st Division
08/08Grorud vs Kongsvinger1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
06/08/2022 11:13
Ni posle 18 odigranih kola Grorud još nema pobedu, posle poraza od Stjordals Blinka preselili su se na poslednje mesto. Kongsvinger dočekuju u standardnom terminu u ponedeljak u 18 časova.
Grorud

Dmaćin je u slobodnom padu. Na početku sezone su bar uspevali da odigraju poneku utakmicu nerešeno i imali su čak šest remija u prvih deset kola, uz \'\'samo\'\' četiri poraza. U poslednjih osam kola imaju isto toliko neuspeha i biće pravo čudo ako uspeju da se iskobeljaju iz ovakve situacije. Za Grorud je potpuno nebitno da li igraju na svom terenu ili na strani, čak su u gostima osvojili dva boda više nego u svom Oslu. U prošlom kolu su gostovali kod Stjordals Blinka, tima koji je jedini pored njih bio bez pobede u dosadašnjem delu prvenstva. Posle minimalne pobede Stjordals Blinka Grorud je ostao jedini bez trijumfa i preuzeo je \'\'fenjer\'\' od direktnog rivala.

Kongsvinger

Gosti mogu mirno da igraju u preostalom delu prvesntva, daleko su od borbe za opstanak, ali su isto tako daleko i od bitke za plej-of. Trenutno su deseti sa solidna 23 osvojena boda, što je dobro s obzirom da su oni povratnici u drugu ligu. Jednu sezonu su proveli u trećeoj ligi i izgleda da su ozbiljno shvatili poruku, pa od starta pokušavaju da umaknu iz opasne zone. Trenutno su u dobroj formi, odlaze u prestonicu nakon dve uzastopne pobede, protiv Brinea i Mjondalena, obe na domaćem terenu, a imaju tri trijumfa u četiri prethodne runde. U tom intervalu pobedio ih je jedino prvoplasirani Bran u Bergenu. Kongsvinger je mnogo uspešniji kada igra na svom terenu nego kada gostuje, pošto na strani iam samo jednu pobedu u 9 utakmica.

Predlog

Kongsvinger nije uspeo da pobedi Grorud na svom terenu na početku sezone, ali je to bio period kada je tim iz Osla igrao mnogo bolje nego sada. Deluje nam kao da su se predali, pogotovo posle poraza u prethodnom kolu. Očekujemo da Kongsvinger nastavi sa dobrim rezultatima i donese sva tri boda sa ovog gostovanja. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.