Nedelja, 07/08 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
07/08Keln vs Šalke 04Dupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
07/08/2022 06:26
U nedelju nas očekuju još dva meča prvog kola Bundeslige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kelna i Šalkea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Keln

Fudbaleri Kelna su prošlu sezonu završili na sjajnom sedmom mestu na tabeli što je ovom timu donelo plasman u Ligu konferencije.
Svakako da popularni "jarčevi" imaju velike ambicije i ove sezone iako će to biti dosta težak zadatak.
Nažalost, Keln je prošle nedelje eliminisan u nemačkom Kupu i to već na prvoj prepreci, s obzirom da je Regensburg slavio sa 3:2, i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a ruku na srce utisak je da bi Kelnu nastup u Kupu dosta odmogao, pošto je ova ekipa kao što smo već napomenuli obezbedila igranje na evropskoj sceni.

Šalke

Nakon sezone koju je Šalke proveo u Cvajti, ova ekipa sa slavnom tradicijom se ekspresno vratila u najkvalitetniji rang nemačkog fudala, gde im je između ostalog i mesto.
Poput Kelna, i Šalke je prošle sedmice igrao mečeve u okviru Kupa, a za razliku od Kelna, tim iz Gelzenkirhena je demolirao Bremer na gostovanju, pošto je taj meč završen rezultatom 0:5.
Pre toga je nekadašnji učesnik Lige šampoina u generalnoj probi poražen od Tventea, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Iako je Keln igrao sjajno prošle sezone, mišljenja smo da će Šalke ipak uspeti da odoli popularni "jarčevima" pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.