Ponedeljak, 08/08 - Fudbal, Francuska, Liga 2
08/08Kaen vs MecUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/08/2022 20:14
U ponedeljak nas očekuje poslednji meč drugog kola francuske Lige 2, u kom će Kaen na domaćem terenu ugostiti Mec. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 15 minuta.
Kaen

Fudbaleri Kaena imaju ozbiljne ambicije u ovogododišnjem izdanju drugog po kvalitetu ranga francuskog fudbala, a sigurno je da će primarni cilj biti plasman u Ligu 1, što će bez ikakve sumnje biti veoma težak zadatak.
U prvom kolu je nekadašnji prvoligaš odigrao sjajan meč na gostovanju kod Nima, u kom je ova ekipa slavila sa 0:1.
Ruku na srce, mora se priznati da je Kaen do pobedonosnog gola došao tek u trećem minutu sudijske nadoknade.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu protiv Meca koji je odigrao 2018. godine nije bilo pobednika.

Mec

Fudbaleri Meca su nažalost prošle sezone ispali iz društva najboljih i sigurno je da će primarni cilj biti ekspresni povratak u društvo najboljih.
Ako se po jutru dan poznaje ovo bi verovatno mogla da bude jedna uspešna sezona za klub sa dugom tradicijom, pošto je Mec u prvom kolu slavio na svom terenu protiv Amijena, u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 3:0.
Iako je rezultat poprilično ubedljiv, treba napomenuti da je pravo čudo kako gostujuća ekipa nije postigla niti jedan gol na ovom susretu s obzirom na veliki broj stopostotnih prilika.

Naš predlog

Oba tima su sjajno startovala u ovogodišnjem izdanju Lige 2, a utisak je da će i jedni i drugi ovde ići na trijumf, što nam obećava golove, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzarbet pripremila kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.