Utorak, 09/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
09/08Žalgiris vs Bodø / GlimtDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/08/2022 13:18
Ukupni pobednik ovog dvomeča odlučen je već u Norveškoj. Revanš u Litvaniji igra se u utorak u 18 časova.
Žalgiris

Šampion Litvanije već je uradio dosta u ovim kvalifikacijama. Prošli su dve prepreke u kvalifikacijama za Ligu šampiona i već obezbedili grupnu fazu Lige konferencija. Protiv Balkanija su bili favoriti, ali su pravi podvig ostvarili izbacivanjem Malmea, prvaka Švedske i to pobedama u oba meča. Uz to im ide odlično i u domaćem šampionatu, trenutno dele prvo mesto sa ekipom Hegelman, ali imaju čak četiri utakmice zaostatka za partnerom na vrhu. Jedni meč koji su loše odigrali ovog leta bio je onaj prošle sedmice u Norveškom. Doživeli su pravu katastrofu od Bode/Glimta i niko u Žalgirisu ne veruje da je 0:5 dostižan rezultat.

Bode/Glimt

Izgleda da dvostruki uzastopni šampion Norveške tek sada ulazi u pravu formu. Imali su baš loš start sezone, pre svega u domaćem prvenstvu, pa sada, 13 kola pre kraja, zaostaju osam bodova za Moldeom. Ipak, imaju i jedan zasotali meč, pa bi razlika od, eventualnih, pet bodova, bila itekako dostižna. Sada su fokusirani na Evropu, na korak su do plasmana u plej-of kvalifikacija za elitno takmičenje, imaju pet golova prednosti pred revanš i trebalo bi da se dogoi pravo čudo na Baltiku i da Žalgiris sustigne tu razliku. U poslednjem kolu kvalifikacija pobednik ovog dvočema igraće protiv boljeg iz duela Dinamo Zagreb - Ludogorec, a Zagrepčani su slavili u prvom meču u Bugarskoj. U subotu je Bode potvrdio sjajnu formu, pobedili su na svom terenu Odd sa čak 7:0.

Predlog

Bode je na svom terenu u poslednja tri meča, dva u Evropi i jednom u prvenstvu, dao ukupno 20 golova, a nije primio nijedan. Posle 8:0 protiv Linfilda usledilo je 5:0 sa Litvancima i 7:0 sa Odd-om. U revanšu očekujemo otvorenu igru s obe strani i abrem po jedan gol u obe mreže. Zato je naš predlog GG, a ukupni pobednik se već zna. Za gol-gol u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.