Utorak, 09/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
09/08Gzira United vs Wolfsberger1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
08/08/2022 15:48
U utorak su na programu revanš mečevi Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gzire i Volfsbergera. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Gzira

Fudbaleri Gzire igraju dosta dobro u kvalifikacijama za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Naime, ova ekipa je u drugom kolu uspela da eliminiše favorizovani Radnički iz Niša, i to nakon bolje izvođenja jedanesteraca, u jednom zaista spektakularnom susretu na kom smo videli čak šest golova.
U prvom meču trećeg kola kvalifikacija, ova simpatična ekipa je uspela da odoli takođe favorizovanom Volfsbergeru, pošto je prvi duel između ova dva tima završen bez golova, i to u Austriji.

Volsberger

Fudbaleri Volfsbergera imaju dosta problema na startu austrijskog šampionata, pošto ova ekipa u prva tri kola još uvek ne zna za trijumf
U prvom kolu je Volfsberger na svom terenu remizirao protiv Šturma, kada je bilo 1:1, dok je u drugom ova ekipa u gostima sa Altahom odigrala 2:2.
Nažalost, u prošlom kolu je austrijski predstavnik doživeo pravu katastrofu na domaćem terenu pošto je poražen od LASK-a rezultatom 1:5.

Naš predlog

Mišljenja smo da će evidentni kvalitet austrijskog predstavnika na ovom meču morati da ispliva, pa vam savetujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.