Utorak, 09/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
09/08Dinamo Zagreb vs Ludogorec1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/08/2022 16:09
U utorak su na programu svi revanš mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Dinamo Zagreba i Ludogoreca. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Dinamo Zagreb

Dinamo je ponovo bez većih problema došao do titule šampiona Hrvatske, što je najtrofejnijem klubu ove zemlje i donelo plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prvom meču trećeg kola "modri" su uz dosta muke slavili na gostovanju kod Ludogoreca, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče hrvatskog šampionata, Dinamo je u prošlom kolu samo remizirao na gostovanju kod Varaždina, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
Trenutno se ekipa iz Zagreba nalazi na prvom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova.

Ludogorec

Poput Dinama i Ludogorec je prošle sezone bez većih problema došao do titule šampiona svoje zemlje.
U drugog kolu kvalifikacija bugarski predstavnik je eliminisao Šamrok. Bugari su prvi meč protiv Šamroka dobili 3:0, međutim na gostovanju u Irskoj gubili su 2:0 i imali igrača manje. Srećom po njih, Kauli je u 91. minutu pogodio i tako sprečio Šamrok da napravi najveće iznenađenje u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.
Nažalost, i pored brojnih prilika za postizanje gola i izjednačenje, Ludogorec je u prošlom kolu poražen od Dinama sa 1:2.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel donese dosta golova, ali vam ipak pre toga savetujemo da probate sa jedinicom za koju je Mozzartbet pripremio sjajnu kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.