Utorak, 16/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
16/08Norič Siti vs Hadersfild Taun1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
14/08/2022 13:53
Obe ekipe su veoma slabo startovale u novoj sezoni, a najavljivale su najveće ambicije. Meč u Noriču igra se u utorak u 20.45.
Norič

Ne znamo šta se dogodilo sa \'\'Kanarincima\'\' posle ispadanja iz Premijer lige. Kada se to prethodni put dogodilo, pre dve godine, ekspresno su se vratili u elitu, uz dominaciju u Čempionšipu. Ovaj početak ne obećeva. Posle tri kola Norič ima samo jedan bod na kontu, a pritom rivali nisu bili iz grupe najjačih, naprotiv. Na startu su poraženi na Milenijumu u Kardifu minimalnim rezultatom, a onda je došao više nego neplanirani remi sa novajlijom u Čempionšipu, ekipom Vigan Atletika. U subotu su gostovali u Halu, gde su ih domaći \'\'Tigrovi\'\' pobedili sa 2:1. Računali su u Noriču na svih devet bodova iz prva tri kola, pristali bi i na sedam, ali na samo jedan nikako. Utakmica sa \'\'Terijerima\'\' je, već sada, biti ili ne biti za ekipu i trenera Dina Smita.

Hadersfild

Neuspeh u finalu plej-ofa ostavio je traga na ekipi Hadersfilda. Ispuštena je ogromna prilika da se, posle dve godine, vrate u Premijer ligu, ali je želja fudbalera Notingem Foresta bila veća i oni su na Vembliju, u najskupljoj utakmici na svetu, slavili minimalnim rezultatom, te se pridružili Fulamu i Bornmutu koji su plsman obezbedili posle ligaškog dela sezone. U prva dva kola novog prvenstva Hadersfild je dođiveo isto toliko poraza. Na svom terenu su, u prvom meču nove sezone, poraženi od Barnlija, još jedne ekipe koja se proletos vratila u Čempionšip iz Premijer lige. U drugom kolu su gostovali u Birmingemu i doživeli poraz od 2:1 od istoimene ekipe. Nemir se već uvukao u redove \'Terijera\'\', u Hadersfild je u subotu dolazio Stouk, ali je upisana prva pobeda i to rezultatom 3:1. Posle tog trijumfa se mnogo lakše diše i rasterećenije se odlazi na nge velikom favoritu u Norič.

Predlog

Rekli smo da je ovo, već sada, biti ili ne biti utakmica za \'\'Kanarince\'\'. Još jedan nesupeh na startu sezone znatno bi ih udaljio od cilja, a on je poznat, povratak u elitu. Po kladionicama je Norič bio najveći favorit za osvajanje prvog mesta u ovom rangu, ali se, bar za sada, to nije obistinlo. Ipak, mi veriujemo u ekipu iskusnog Dina Smita i predlažemo vam jedinicu na duelu sa Hadersfildom. Za pobedu Noriča u kladionici CircusBet dobija se kvota 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.