Petak, 19/08 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
19/08Hamburger SV vs Darmštat 98Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
8 / 10 Ulog
16/08/2022 19:28
U najvećoj nemačkoj luci igra se derbi meč ovog kola Cvajte. Hamburger dočekuje Darmštat u petak u 18.30.
Hamburger

Ekipa iz Hamburga već previše dugo boravi u drugoj ligi. Najbliži povratku bili su u prošloj sezoni kada su igrali u baražu, čak su i dobili prvi meč protiv Herte na strani, ali nisu uspeli da na svom terenu overe povratak u elitu. Novi pokušaj imaju ove sezone, početak je zadovoljavajući i posle četiri kola Hamburger ima devet bodova, pa se nalazi u grupi timova koji dele čelnu poziciju. Sa istim brojem bodova su i Darmštat, Paderborn i Hajdenhajm. Možda bi Hamburger imao i maksimalan učinak da nije bilo velikog kiksa u drugom kolu kada su na svom terenu poraženi od Hanze iz Roštoka. U ostala tri meča su pobedili, u gostima Braunšvajg i Bilefeld, i na svom stadionu Hajdenhajm.

Darmštat

Gosti iz pokrajine Hesen bili su senzacija kada su se plasirali u Bundesligu 2015. godine, i naredne dve sezone su proveli u eliti. Sada su već stabilan drugoligaš, prošle sezone su bili jako blizu direktnog plasmana u Bundesligu, ali su u poslednih šest kola poraženi tri puta i na kraju završili kao četvrti i to sa istim brojem bodova kao i Hamburger, ali sa slabijom gol razlikom, pa su ostali i bez baraža. U novom prvenstvu počeli su porazom u Regenzburgu, ali su onda vezali tri uzastopne pobede, protiv Zandhauzena, Braunšvajga i Hanze iz Roštoka. Darmštat je na vrhu tabele, zajedno sa Hamburgerom, Hajdenhajmom i Paderbornom.

Predlog

Biće ovo pravi derbi, sastaju se dve ekipe koje su lako mogle prošle sezone da završe u Bundelsigi. Prethodni okršaji između ova dva tima obilovali su golovima, ali nam se sada čini da neće biti tako. To nam govore dosadašnji rezultati ova dva kluba u aktuelnoj sezoni, na četiri meča Hamburgera nijednom nije palo više od dva gola, dok Darmštat nije primio gol na poslednja dva meča u Cvajti u jednom u DFB kupu. Naš predlog je igra 0-3 gola, a za nju se u kladionici Meridianbbet dobija koeficijent 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.