Subota, 20/08 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
20/08Štutgart vs FrajburgDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
17/08/2022 12:05
\'\'Švabe\'\' su dva puta remirirale na startu prvensta, dok je Frajburg upisao pobedu i poraz. Meč trećeg kola Bundeslige igra se u subotu u 15.30.
Štutgart

Prethodna sezona bila je traumatična za Štutgart. Opstanak su obezbedili golom u sudijskoj nadoknadi poslednjeg kola, ali im je na ruku išao i poraz Herte u Dortmundu. Takvu sreću treba nečim zaslužiti, a izgleda da u Štutgartu ne žele da je ponovo iskušavaju. U prvom kolu su odigrali odlično protiv Lajpciga, osvoji su bod na svom terenu, a onda su još jedan doneli iz Bremena. Protiv Verdera su vodili do pred kraj, ali nisu uspeli da sačuvaju trijumf. Težak raspored na startu sezone doneo im je Frajburg u trećem kolu, ekipu koja će Nemačku predstavljati u Ligi Evrope, i koja je i ovu sezonu počela odlično na strani.

Frajburg

Odlično se tim sa juga Nemačke pojačao u prelaznom roku i već na startu slavio je sa 4:0 u Augzburgu, Da Augzburg nije mačiji kašalj pokazao je u narednoj rundi kada je trijumfovao u Leverkuzenu, što samo pojačava utisak o igri Frajburga u prvom kolu. Tri od četiri gola dale su novajlije, a jedino je Vićenco Grifo, od starosedelaca, pogodio mrežu. Ostali strelci bili su Ginter, Gregorič i Ritsu Doan. Poveo je Frajbirg i protiv Dortmunda u drugokm kolu, u prvom meču pred svojim navijačima. Opet je strelac bio Gregorič, a taj gol bio je jedini sve do 77. minuta kada je golamndomaćih Fleken napraviio katastrofalnu grešku i umesto da uhvati jednu laku loptu, ona mu se izmigoljila i završila u mreži. Takav šok okovao je noge domaćima, pa je Dortmund postigao još dva gola do kraja i odneo sva tri boda.

Predlog

Štutgart je dao tri gola u prva dva meča, a Frajburg čak pet. Prošle sezone je u Štutgartu odigran sjajan meč, Frajburg ga je dobio sa 3:2, a i sada bi mogao da bude blagi favorit. Međutim, Štutgart je pokazao odličnu igru u prva dva kola, pa nismo sigurni da je pobeda gostiju tako izvesna. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici CircusBet iznosi 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.