Subota, 20/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
20/08Monako vs LensUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
17/08/2022 12:32
Kneževi su ostali bez planirane pobede u prethodnom kolu, pa protiv Lansa nemaju izbora. Utakmica sa Lansom igra se u subotu u 17 časova.
Monako

Posle pobede u prvom kolu na gostovanju u Strazburu u Monaku su se nadali da mogu na svom stadionu \'\'Luj drugi\'\' do pobede protiv Rena. Na kraju im je sreća okrenula leđa, od 15 minuta su igrali sa desetoricom zbog crvenog kartona koji je dobio Fofana, a u 33. minutu Disasi je propustio da realizuje jedanaesterac. Sve se to događalo kod rezultata 0:0, da bi gosti zatim poveli posle sat vremena igre. Monako je spasio bod golom novajilije Embola u 72. minutu, ali do trijumfa nije mogao. Taj remi lako će se nadoknaditi, ali poraz u Ajndhovenu koji ih je koštao Lige šampiona neće moći. Dve godine uzastopno Kneževi ne uspevaju da prebrode kvalifikacije za elitno takmičenje i moraju da igraju u Ligi Evrope.

Lans

\'\'Kanarinci\'\' su mnogo zadužili Monako u prošloj sezoni. U poslednjem kolu su im otkinuli bod u Lansu, bilo je 2:2, a da je Monako pobedio bio bi na kraju drugi i igrao bi direktno u Ligi šampiona. Sigurno da im Kneževi to nisu zaboravili, ali nije ni Lans njima eliminaciju iz Kupa Francuske. U prva dva kola novog šampionata Lans je osvojio četiri boda. Na startu su pobedili Brest sa 3:2, da bi prethodne sedmice igrali bez golova na gostovanju kod Ažaksioa. Prošlogodipnje sedmo mesto pokušaće da poprave ove sezone, a ako je moguće i da izbore plasman u Evropu, koji im je izmakao za četiri boda, koliko su imali manje od petoplasirane Nice.

Predlog

Sigurno je da će Monako želeti da se, i to sa kamatom, revanšira Lansu za taj remi u poslednjem kolu prethodnog prvenstva. Kneževi imaju ogroman potencijal u napadu sa Ben Jederom, Folandom i novajlijama Minaminom i Emboloom, i uvek je zahvalno njih igrati na golove. Lans je u prvom kolu primio dva gola na svom terenu, ali je zato na strani uspeo da sačuva mrežu neokrnjenom. Ipak, naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.