Nedelja, 21/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
21/08Monpelje vs OkserUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
17/08/2022 19:28
Posle stradanja na Parku Prinčeva Monpelje na svom terenu dočekuje povratnika u Ligu 1, ekipu Oksera. Meč je zakazan za nedelju u 15 časova.
Monpelje

Ako ništa drugo mečevi Monpeljea su zanimljivi za gledanje, pošto obiluju golovima. U prvom kolu su pobedili Troa sa 3:2, zahvaljujući dvostrukom strelcu Tejiu Savanijeu, dok su u drugoj rundi bili gosti šampiona na Parku Prinčeva i na kraju, može se tako reći, još i dobro prošli sa 5:2 za PSŽ. Ponovo je Monpelje igrao otvoreno, protiv \'\'Svetaca\'\' ionako nemate šta da izgubite, a golove za Monpelje postigli su novajlija Vahbi Kazri i Čato. Što se tiče ostalih pojačanja za ovaj tim, pored već pomenutog Kazrija, koji je stigao iz Sent Etjena, tima koji se preselio u niži rang, i iz koga je pristigao i Anro Nordan. Tu su i Sako i Muasa, jedan iz Sportinga, a drugi iz Klub Briža. Otišli su Floren MOle u Šalke, ai i Sambija, Kabelja i Mihajlo Ristić.

Okser

Najzad se Okser vratio u elitu. Na to su navijači ovog nekada slavnog kluba čekali više od deceniju. Početak nije bio idealan, ali su i ambicije ovog kluba skromne, i sežu samo do opstanka u Ligi 1. U prvom kolu su poraženi u Lilu sa 4:1. Protiv tima sa severa, koji je pre dve sezone oteo šampionsku krunu Pari Sen Đermenu nisu ni imali pravu šansu, ali sigurno da osteje žal za remijem protiv Anžea u drugom kolu, kada su ispustili prednost od dva gola. Najveće pojačanje Oksera je Rajan Raveloson koji je došao iz amerike MLS lige za skoro dva miliona evra, a tu su i Benoa Kostil iz Bordoa i Denis Bain iz Bresta. Otišli suArkus, Ljoris i Mohamed.

Predlog

Čini nam se da možemo očekivati efikasan duel, sudeći po rezultatima ova dva tima u prva dva kola. Monšelje je primio sedam, a Okser šest golova, dok je domaćin ovog meča postigao pet, naspram Okserova tri. Naš predlog je igra domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.