Petak, 19/08 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
19/08Legia Warszawa vs Górnik Zabrze1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/08/2022 18:18
Poljska Ekstraklasa se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Gornjika. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Legija

Fudbaleri Legije nakon očajne prošle sezone, pružaju dosta bolje partije u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga poljskog fudbala.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Plok.
Inače, u prošlom kolu je najtrofejniji poljski klub slavio na gostovanju kod Vidzeva, a taj duel je završen rezulatom 1:2.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je tim iz Varšave odigrao dva susreta kao domaćin i ostvario isto toliko trijumfa.

Gornjik

Što se tiče Gornjika, ovaj tim se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, a sva je prilika da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvu najboljih.
Do sada je tim iz Zabrža ostvario dva trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na svom terenu od Stal-a, pošto je taj duel mimo svih očekivanja završen pobedom gostujuće ekipe od 1:3.
Kada su gostovanja u pitanju, Gornjik je do sada odigrao samo jedan meč van svog terena i ostvario trijumf nad Radomijakom, kada je bilo 0:3.

Naš predlog

Smatramo da bi sve osim sigurne pobede domaćina na ovom susretu bilo preveliko iznenađenje, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.