Subota, 20/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
20/08Olimpik Marselj vs Nant1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/08/2022 14:13
U subotu je na programu nekoliko zanimljivih mečeva iz najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala a za vas smo ovog puta analizirali duel između Marseja i Nanta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Marsej

Fudbaleri Marseja su prošle sezone uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona a nema nikakve sumnje da će to biti primarni cilj i ovog puta.
U prvom kolu je ovaj tim odigrao sjajan meč na svom terenu protiv Remsa u kom je slavio sa više nego ubedljivih 4:1.
Ipak, u drugom kolu su se izabranici Igora Tudora okliznuli na gostovanju kod neugodnog Bresta, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.

Nant

Poznato je da je Nant zbog plasmana u finale francuskog Kupa obezbedio izlazak na evropsku scenu, pa je samim tim prošla sezona proglašena uspešnom, koju je inače ovaj tim završio na devetom mestu na tabeli.
U prva dva gola ovogodišnjeg izdanja Lige 1 jedan od najstarijih francuskih klubova je oba puta remizirao.
U prvom kolu je Nant odigrao meč bez golova kod Anžea, da bi u prošlom kolu ova ekipa na svom terenu remizirala sa Lilom (1:1).

Naš predlog

Mišljenja smo da će Marsej dosta lakše nego što se to očekuje slaviti na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.